Παρακάτω οι συχνές ερωτήσεις είναι μερικές κοινές ανησυχίες των πελατών μας πριν αγοράσουν το θέμα. Εάν έχετε άλλες ερωτήσεις, στείλτε το στο aristocraftgr@gmail.com
Το Aristocraft είναι το πρώτο ολοκληρωμένο eshop για εκτυπωτικές και διαφημιστικές υπηρεσίες μέσα από ένα επιλέγμένο δίκτυο συνεργατών με αυστηρά κριτήρια
Η ομάδα του Aristocraft αποτελείτε από επαγγελματίες με μακροχρόνια εμπειρία στις εκτυπωτικές εργασίες, Creatives, Internet Marketing και διαφημιστικές υπηρεσίες στο σύνολο τους.
Το Aristocraft διαθέτει προσωποποιημένα προϊόντα και έτοιμα από έλληνες Graphic Designers με έμφαση την υψηλή αισθητική και πoιότητα.
Για τα έτοιμα προϊόντα ακολουθήστε τα βήματα αγοράς όπως ορίζεται στο site.

Για τα προσωποποιημένα προϊόντα:
1. Επιλέξτε και ανεβάστε τις φωτογραφίες σας
2. Δημιουργήστε το προϊόν σας
3. Πατήστε “Παραγγελία”
4. Ολοκληρώσετε την παραγγελία του προϊόντος μέσα από το καλάθι αγορών!
Όχι, από τη στιγμή που επιλέγετε ένα προϊόν από το καλάθι αγορών σας βάζετε την ποσότητα που επιθυμείτε στο ειδικό πεδίο.
Συνήθως τα email φθάνουν σε δευτερόλεπτα μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ωστόσο σε σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να καθυστερήσει να φτάσει στο inbox σας. Σε περίπτωση που δε λάβετε mail εντός ολίγου, ελέγξτε τα στοιχεία του λογαριασμού email που έχετε εισάγει στο λογαριασμό σας στο Aristocraft μέσα από το καλάθι αγορών. Επίσης ελέγξτε τη χωρητικότητα του inbox σας καθώς και την ανεπιθύμητη (Spam) αλληλογραφία σας .
You have successfully subscribed!
This email has been registered